fbpx

Top 10 Spinningsykkel – Best i Test

En spinningsykkel er et fabelaktig verktøy for å trene kondisjon. Disse statiske syklene har blitt så populære at konseptet “spinning” finnes. Dette handler om å sykle alt du har på en spinningsykkel. Så godt som alle treningssentre tilbyr slike sykler. Ofte er de linet ved siden av hverandre slik at mennesker kan ha felles spinningtimer. Dette er suveren trening. Det simulerer landeveissykling. Den eneste forskjellen er at du ikke beveger deg fremover. 

Det er også mer og mer vanlig å investere i en spinningsykkel til hjemmet. Å ha et godt verktøy for trening så tilgjengelig gjør terskelen for å ta seg en økt lav. Det er en fordel. Hadde jeg eid en spinningsykkel er det liten tvil om at en sentral del av min daglige morgenrutine ville vært 15 gode minutter på sykkelen. Styrte en liter vann og en kopp kaffe, kaldt vann i ansiktet så en kort og intens intervall mens jeg hører på up beat musikk og tenker at dette skal bli en strålende dag.

Fordelene ved spinnigsykler er mange. Blodet pumper godt etter bare kort tid. Din kardiovaskulære styrke og utholdenhet får kjørt seg. Jeg regner med at alle har sett beinmuskulaturen til proffsyklister. meget imponerende. Å sykle hard og lenge bygger estetiske legger og lår fordi det er beina som generer kraften som trengs for at sykkelen skal bevege seg fremover. Det samme gjelder spinning. Muskulatur i bein, hofte og kjerne aktiveres bra. 

Sammenlignet med løping på tredemølle, eller løping generelt er sykling skånsomt for knær, ledd og ankler. Det er en fordel. Ikke noe gøy å få beinhinnebetennelse eller annet rusk i lemmene fordi du løper for mye på asfalt. Skaff heller en god spinningsykkel . Muligheten er mange. Du kan ha harde intervaller der du går av og på sykkelen. Samtidig kan du simulere ordentlig landeveissykling på regntunge dager ved å sykle i timevis innendørs. 

 • Suveren kondisjonstrening
 • Suveren trening for musklene i beina
 • Lett tilgjengelig i huset, lav terskel
 • Skånsom for ledd, unngår belastningskader
 • Lettvint og lite teknisk utfordrende
 • Morsommere og billigere enn tredemølle

De beste spinningsyklene

I dag har jeg laget en liste over de beste spinningsyklene på markedet. Jeg har vurdert pris, tekniske detaljer, design, funksjon og særegenheter hos de beste syklene våre samarbeidspartnere tilbyr. Pris er særlig viktig. En spinningsykkel er en omfattende investering og noe som vil være en del av huset ditt i mange mange år. Det er synd hvis den blir stående og samle støv. 

Målet er å gi deg best mulig forutsetning for å kunne fatte et klokt valg. Det viktig at du kartlegger egne behov. Skal sykkelen brukes til rehabilitering over en kort periode? Er du en dyktig syklist som må trene om vinteren? Kanskje du er en fotballspiller som gjerne vil sykle rolig hver kveld for å ivareta beina dine og unngå skader? Et kan også tenkes at du har bestemt at tiden endelig er kommet for å trene, og vil kjøre harde intervaller hjemme i stue. Uansett ambisjonene dine er spinningsykkel et bra verktøy. 

Når du har en klar tanke om hva du ser etter bør du lese gjennom min vurdering og selvstendig undersøke sykkelen du liker best. 

nr.1

Best i test 

Info 1 om produkt nr 1

Info 2 om produkt nr 1

Info 3 om produkt 1

Tekst

Fordeler:

Ulemper:

nr.2

Info 1 om produkt nr 2

Info 2 om produkt nr 2

Info 3 om produkt nr 2

Tekst

Fordeler:

Ulemper:

nr.3

Info 1 om produkt nr 3

Info 2 om produkt nr 3

Info 1 om produkt nr 3

Tekst

Fordeler:

Ulemper:

nr.4

Info 1 om produkt nr 4

Info 2 om produkt nr 4

Info 3 om produkt nr 4

Tekst

Fordeler:

Ulemper:

nr.5

Mest for pengene!

Info 1 om produkt nr 5

Info 2 om produkt nr 5

Info 3 om produkt nr 5

Tekst

Fordeler:

Ulemper:

nr.6

Best kvalitet

Info 1 om produkt nr 6

Info 2 om produkt nr 6

Info 2 om produkt nr 6

Tekst

Fordeler:

Ulemper:

nr.7

Info 1 om produkt nr 7

Info 2 om produkt nr 7

Info 3 om produkt nr 7

Tekst 3

Fordeler:

Ulemper:

nr.8

Info 1 om produkt nr 8

Info 2 om produkt nr 8

Info 3 om produkt nr 8

Tekst

Fordeler:

Ulemper:

nr.9

Gluten og laktosefri

Info 1 om produkt nr 9

Info 2 om produkt nr 9

Info 3 om produkt nr 9

Tekst

Fordeler:

Ulemper:

nr.10

Best på smak

Info 1 om produkt nr 10

Info 2 om produkt nr 10

Info 2 om produkt nr 10

Tekst

Fordeler:

Ulemper:

Gratis tilgang til 5 kraftfulle måltider

Få oppskrifter til retter som er

Fulle av næring

Muskelbyggende

Sunt, raskt, billig

  We won’t send you spam. Unsubscribe at any time.

  Ekstra tekst 


  MUSKLER, KRAFT, RÅSKAP

  Kom deg på lista!

  Eksklusivt innhold

  Unike programmer

  Helt gratis!